Robotmaaiers

RM1500

Robotmaaier tot 1500 m²

De RM1500 is een volledig geautomatiseerde robotmaaier, ontworpen voor middelgrote tot grote tuinen tot 1.500 m². Met volledige 2G/4G-connectiviteit via de Cramer Connect-app kunt u eenvoudig maaischema’s beheren en de status van de robot volgen, zodat u nooit meer zelf hoeft te maaien. De RM1500 is ontworpen met het oog op veiligheid en beschikt over een geïntegreerde tilsensor die de messen automatisch doet stoppen en een botssensor om obstakels te herkennen.

U wenst een mooi grasperk, maar u heeft geen tijd of geen zin om uw gras af te rijden, dan is een robotmaaier de ideale machine om dit voor u te doen. Geniet van een aperitief na een zware werkdag terwijl uw robot uw gras afrijdt.

Wij bieden u de AL-KO Robolinho robotmaaier aan.  Deze robotmaaier heeft tal van voordelen:

Afhankelijk van de grootte van de tuin, kan u kiezen uit 3 verschillende types:

De AL-KO Robolinho robotmaaier maait niet alleen probleemloos en automatisch uw gazon, hij steelt ook uw hart door  zijn mooi design en geruisloze werking.

Dit type robotmaaier werd door vakkundige technici uit Duitsland  ontwikkeld, waardoor u  zeker mag zijn dat u  voor een kwalitatieve robotmaaier zal kiezen.

De installatie van de robotmaaier gebeurt door ons.  De installatie omvat het uitstippelen van de maairoute, het leggen van de begrenzingskabel en het opstarten van de robot.  De kostprijs van de installatie hangt af van de grootte van uw grasperk.

Een robotmaaier in de tuin is een plezier. Hou er wel rekening mee dat takken, molshopen, gevallen fruit een obstakel kunnen zijn voor de robot. Het is aangeraden deze obstakels te verwijderen zodat de robotmaaier zijn ideale traject niet verliest.

Na de winter staat het gras heel lang en dan heeft de robot het soms niet makkelijk om het gras af te rijden. Ondervindt u problemen? Geef ons een seintje. Wij komen langs om uw gras te maaien als dank voor het vertrouwen in onze zaak.

Heeft u bij het onderhoud van uw tuin bijvoorbeeld per ongeluk de begrenzingskabel doormidden gekapt? Geen probleem! Wij beschikken over de juiste apparatuur  om dit terug te herstellen.

Als er onverwacht een probleem zou opduiken, hebben wij een reserve robotmaaier ter beschikking staan, zodat  uw gras er piekfijn blijft uitzien.

Wilt u een robotmaaier aan het werk zien, kom gerust langs en wij tonen u in onze tuin hoe zo’n robot werkt.

Onderstaand filmpje geeft reeds een korte indruk weer van de AL-KO robotmaaier.