Robotmaaiers

U wenst een mooi grasperk, maar u heeft geen tijd of geen zin om uw gras af te rijden, dan is een robotmaaier de ideale machine om dit voor u te doen. Geniet van een aperitief na een zware werkdag terwijl uw robot uw gras afrijdt.


Wij bieden u de AL-KO Robolinho robotmaaier aan.  Deze robotmaaier heeft tal van voordelen:

- dubbelmestechnologie

- regensensor

- overzichtelijk display => makkelijke programmering

- elektronische maaihoogteverstelling (enkel bij Robolinho 4000)

- zelfstandig terugkeren naar maaistation

- lithium-ion accu

- laag energieverbruik

- milieuvriendelijk


Afhankelijk van de grootte van de tuin, kan u kiezen uit 3 verschillende types:

- Robolinho 100 (tot 700m²)

- Robolinho 3000 (tot 1200m²)

- Robolinho 4000 (tot 2000m²)


De AL-KO Robolinho robotmaaier maait niet alleen probleemloos en automatisch uw gazon, hij steelt ook uw hart door  zijn mooi design en geruisloze werking.


Dit type robotmaaier werd door vakkundige technici uit Duitsland  ontwikkeld, waardoor u  zeker mag zijn dat u  voor een kwalitatieve robotmaaier zal kiezen.


De installatie van de robotmaaier gebeurt door ons.  De installatie omvat het uitstippelen van de maairoute, het leggen van de begrenzingskabel en het opstarten van de robot.  De kostprijs van de installatie hangt af van de grootte van uw grasperk.


Een robotmaaier in de tuin is een plezier. Hou er wel rekening mee dat takken, molshopen, gevallen fruit een obstakel kunnen zijn voor de robot. Het is aangeraden deze obstakels te verwijderen zodat de robotmaaier zijn ideale traject niet verliest.

Na de winter staat het gras heel lang en dan heeft de robot het soms niet makkelijk om het gras af te rijden. Ondervindt u problemen? Geef ons een seintje. Wij komen langs om uw gras te maaien als dank voor het vertrouwen in onze zaak.

Heeft u bij het onderhoud van uw tuin bijvoorbeeld per ongeluk de begrenzingskabel doormidden gekapt? Geen probleem! Wij beschikken over de juiste apparatuur  om dit terug te herstellen.


Als er onverwacht een probleem zou opduiken, hebben wij een reserve robotmaaier ter beschikking staan, zodat  uw gras er piekfijn blijft uitzien.


Wilt u een robotmaaier aan het werk zien, kom gerust langs en wij tonen u in onze tuin hoe zo'n robot werkt.


Onderstaand filmpje geeft reeds een korte indruk weer van de AL-KO robotmaaier.